Tóth Gabi új frizurát villantott, összekevertük Jessie J-vel

Fodrásznál járt Tóth Gabi: az énekesnő hosszan írt arról Instagramján, hogy fodrászára több mint tíz éve számíthat már, és mindig elkészíti azt a hajkoronát, amit ő elképzel. Mostani frizurája sokak tetszését elnyerte, a Kleopátra-stílust látva leginkább Jessie J vagy Demi Lovato stílusa ötlött fel lelki szemeink előtt:   A bejegyzés megtekintése az Instagramon   tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés Szavazzon! The post Tóth Gabi új frizurát villantott, összekevertük Jessie J-vel first appeared on 24.hu.
2024-06-14 18:08:34

Innen kap inspirációt Tóth Gabi: Fonóasszony a nők küzdelmeit ötvözi a népies hagyományokkal

Tóth Gabi még anyák napján osztott meg egy mély és szentimentális idézetet az anyaságról. Az énekesnő által megosztott szöveg Punyi-Jevuczó Diánától származik, akit a legtöbben az Instagram-oldalán használt Fonóasszony művésznéven ismernek.
2024-05-13 16:06:34

Innen kap inspirációt Tóth Gabi: Fonóasszony a nők küzdelmeit ötvözi a népies hagyományokkal

Tóth Gabi még anyák napján osztott meg egy mély és szentimentális idézetet az anyaságról. Az énekesnő által megosztott szöveg Punyi-Jevuczó Diánától származik, akit a legtöbben az Instagram-oldalán használt Fonóasszony művésznéven ismernek.
2024-05-13 16:06:05

?Szemembe nézett végig, majd átkelt a szivárványhídon? ? elpusztult Tóth Gabi kutyája

Elpusztult Tóth Gabi kutyája, erről maga az énekesnő adott hírt közösségi oldalán. Posztját azzal kezdi, kemény hete volt, ami inkább hónapokat jelent az ő esetében, de panaszkodni nem akar. Úgy érvel: erősebbé tették a megpróbáltatások. Pár órája elengedtük Csubakkát? Szemembe nézett végig, majd átkelt a szivárványhídon- Miközben néztük egymást, megfogadtam, hogy nem fogok többet sírni bánatomban. Csak örömömben, vagy a szeretettől, vagy meghatottságomban hullajtok könnyeket mostantól. Nem fogok több teret engedni a fájdalomnak, mert kijárt belőle egy életre? tudom, hogy sokan vagytok, akik f...
2023-10-24 07:10:45

Willi Orbán jelenleg pótolhatatlan, de az Eb-nek innen már nélküle is meg kell lennie

Innen tényleg csak egy apró lépés az álom beteljesedése.
2023-10-19 10:07:57

Megállt a lakbérek emelkedése - Innen már nehéz feljebb menni

Szeptemberben megállt a lakbérek emelkedése: országosan gyakorlatilag stagnált (+0,1%), a fővárosban kismértékben (0,3%-kal) csökkent a kínálati lakbérek szintje. Budapesten a pesti külső kerületek kivételével valamennyi kerületcsoportban alacsonyabbak voltak a bérleti díjak az előző hónaphoz mérten. A reállakbérek ezalatt országosan 0,2, Budapesten 0,6%-kal mérséklődtek - derül ki a KSH-ingatlan.com legújabb lakbérindexéből.
2023-10-19 10:06:56

Tovább rángatják a forintot ? Merre tovább innen?

Még mindig kicsivel 380 felett jár a forint az euróval szemben, lassan hetek óta alig mozdul a magyar deviza. Az újabb lélektani szintet nem tudja támadni a forint, ugyanakkor a gyengülés mellett is kevés érv szól. Főleg úgy, hogy kicsit az amerikai kötvénypiac is lenyugodni látszik, a tízéves hozam 4,2 százalék alá korrigált vissza.
2023-08-24 11:45:15

Innen tekintett le egykor rettegett birodalmára Hitler ? Így néz ki ma a Sasfészek

Adolf Hitler Sasfészke több mint 1800 méteres magasságban fekszik a Bajor Alpokban, Németország délkeleti részén, Berchtesgadenben, nem messze az osztrák határtól. A még a második világháború előtt épült, és a háborút túlélt épület ma turistalátványosság, ahonnan pazar kilátás nyílik a környékre és a környező, sokszor még magasabb hegyekre. Pár tíz kilométerre onnan, már Ausztriában található egy másik, hegyre épült, de középkori épület, Hohenwerfen vára, amely pedig egy háborús kémfilm, a Kémek a Sasfészekben kulisszájaként szolgált. A két sasfészken kívül a berchtesgadeni térség még számos l...
2023-08-19 19:05:42

Krausz Gábor: Innen már csak kukás zsákban visznek el - videó

Biztos volt benne, hogy megtalálta a végleges otthonát.
2023-08-16 07:31:34

Tóth Gabi: Maradok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassanak

Szombaton adták át a Petőfi zenei díjakat, ahol Tóth Gabi az Év női előadója címet nyerte el. Az énekesnő a díjátadó után kapott hideget-meleget, így hétfőn korlátozott ideig elérhető Instagram-történetekben reagált az őt ért kritikákra. Négy évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartottak azok, akik az elmúlt években mindent bevetnek, hogy lejárassanak? Azoknak írom ezt, akik velem és mellettem vannak. Köszönöm, és remélem, mindenkinek feltűnik, hogy miről is szól ez. Annyira átlépték már a normalitás határát, hogy ha ezeket bárki elhiszi, befolyásolja bárkit is, azoknak mindegy, mit...
2023-06-19 18:11:49

370-nél kezdi a hetet a forint ? Van még innen lefelé?

370 körül kezdi a hetet a forint az euróval szemben, a következő napok nagy kérdése az lehet, hogy innen van-e még tér lefelé az árfolyamban. Ezt a nemzetközi hírek mellett a csütörtök reggel érkező májusi magyar inflációs adat döntheti el.
2023-06-05 13:09:31

A törvényszék szerint is sértő volt Vadon Janiék viccelődése a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában

A Fővárosi Törvényszék úgy határozott, hogy törvénysértő volt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorszám október 18-i adása. A testület legutóbbi ülésén egy helyi rádióra bírságot szabott ki, a Viasat 6 egyik műsorszáma miatt pedig a holland hatósághoz fordult.
2023-05-25 17:07:11

?Innen tudtam, hogy a párom tényleg szeret engem? ? hét történet az igazi szerelemről (x)

Spoiler: volt, akinek a hüvelygomba elleni kúp vásárlása maradt a legemlékezetesebb szerelmi vallomás.
2023-05-09 11:06:32

?Innen tudtam, hogy a párom tényleg szeret engem? ? hét történet az igazi szerelemről (x)

Spoiler: volt, akinek a hüvelygomba elleni kúp vásárlása maradt a legemlékezetesebb szerelmi vallomás.
2023-05-09 11:06:15

Merre tovább forint? Lehet még benne innen erő?

Hétfőn a nap második felében mozdult ismét az erősödés felé a forint az euróval szemben, így ismét próbált eltávolodni a 380-as szinttől. Kérdés, hogy innen mennyi erő lehet még benne, az utóbbi napokban-hetekben inkább arra utaltak a piaci mozgások, hogy 380 alatt kifulladóban lehet az erősödés.
2023-03-07 09:07:43

Tóth Gabi Adamis Annáról: Boldog vagyok, hogy megérintette az előadásom

Tóth Gabi a napokban fellépett a Petőfi Zenei Díjátadón, ahol a modern technikának köszönhetően az Omega néhai frontemberével, Kóbor Jánossal énekelte el duettben a Gyöngyhajú lányt. A dal egyik szerzője, Adamis Anna kitüntetett helyet foglalt el a közönségben, és könnyekig hatotta az énekesnő produkciója. Adamis Anna könnyei, érzelmei az arcán. Boldog vagyok, hogy megérintette az előadásom, hisz az volt a célom, hogy neki adhassam azt, amit ő adott nekünk. Ezúton is szeretném megköszönni azt a rengeteg pozitív üzenetet, amit tőletek kaptam! Hála ? írta Tóth Gabi a dalszerzővel készült közö...
2023-02-21 21:11:27

Mi történik? Ledózerolják Michael Schumacher házát, minden gyermekkori emlékét eltüntetik: még az édesanyja maradványai sem nyugodhatnak a sírban!

Lützerath, a kis német falu jelenleg a klímavédelem jelképe. Innen vitték el a rendőrök a klímaaktivista Greta Thunberget, illetve innen származik az a videó is, amelyben sárba ragadt rohamrendőröket döntögetnek fel tünetők. Lützerathot azért akarják lebontani, mert kell a hely egy lignitbánya építéséhez. De ez csak egy a sok sok német település és műemlék közül, amelyet a lignitbányászat és a német energiaéhség miatt az elmúlt évtizedekben lebontottak.
2023-01-18 09:15:46

A műsor után is összetartanak: együtt buliztak a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői

Bár az RTL kalandrealityje már több mint két hete véget ért, a dzsungellakó sztárok azóta is tartják a kapcsolatot, és szívesen szórakoznak együtt. A hétvégén Gergő gazda látta vendégül Szlovákiában egykori versenytársait.
2022-11-23 00:05:59

Pénzzel pózolt Las Vegasban, majd elbukott 80 millió dollárt és csődbe ment

Játékfüggőség, bántalmazás, pereskedés kaszinóval, bankkal és egyéb hitelezőkkel. Innen szép felállni.
2021-01-18 22:06:05

Mocsok, lehullott csempe, szennyvízzel elöntött stúdiók - ilyen a Színművészeti Vas utcai épülete, innen költöznek most el - videó

Az SZFE Filmművészeti Intézete új, modern épületbe költözik.
2021-01-22 00:05:58

A vaksággal és süketséggel küzdő testvérpár emlékeket gyárt a memóriazavarban szenvedőknek

Austin és Zach Savickas részlegesen hallás- és látássérültek, de nem hagyják, hogy a betegségük határozza meg őket. Sokkal szívesebben segítenek másokon, minthogy a saját problémájukon gyötrődjenek. Innen jött az ötlet, hogy aranyos képekel lepjenek meg szellemileg leépült idős embereket ? számolt be a Fox32. A fiúk fotókat készítenek az Illinois államban található szociális otthon lakóinak. A vászonra a ?Szeretve vagyok? ? üzenetet írják. Anyjuknak, Eva Savickasnak köszönhetően már 50 ajándékot adtak át. Az asszony így nyilatkozott fiai jóságáról: Megkérdeztem őket arról, hogy szerintük a la...
2021-01-22 13:05:39

A kiesés szélén volt a Manchester City a negyedosztályú ellenféllel szemben

A 81. percben még a Cheltenham vezetett, innen fordított Pep Guardiola csapata.
2021-01-23 21:06:00

Innen tudhatja, hogy nem veri át a bankja

Ha azon görcsöl, hogy miért olyan drága egy értesítő SMS, nem az ön készülékében van a hiba.
2021-01-26 20:06:07

A nap legfontosabb hírei ? 2021.02.01.

Rogán újra megnősült, Orbánnak továbbra sincs megtakarítása, Hadházy ötmilliós adományt kapott Vett egy Mercedest a fideszes képviselő, de kérdés, hogy miből Nyaralót vett Siófokon Karácsony Gergely Ennyibe kerül a patikákban kapható otthoni koronavírus-gyorsteszt 1124 új koronavírus-fertőzöttet találtak, elhunyt 54 beteg A Momentum nyitási tervet dolgozott ki Ismét tüntetnek az újranyitásért a Hősök terén Nyomoz a rendőrség Müller Cecília megfenyegetése miatt Bangladesből Magyarországra menekült egy körözött gyilkos, innen intézi álnéven a korrupt ügyeit Nyíltan kritizálja a kormány gazda...
2021-02-01 20:05:42

Tóth Gabi: Amit Tóth Andi csinált, az sokkal inkább online bántalmazás

Február elsején Tóth Andi posztolta közösségi oldalára, hogy Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban megalázó hangnemben beszél róla. A bejegyzésre most Tóth Gabi reagált egy hosszú videóval, amiben visszavezette a kettejük kapcsolatát egészen a 2014-es X-Faktorig, és azzal kezdi a magyarázatát, hogy ő mindig is jószándékkal közeledett Tóth Gabi felé. Már az X-Faktorban láttam, hogy egy tehetséges, roppantul különleges csajszi, egy lázadó, nagy az az igazságérzete és én magam is ilyen voltam, pláne a tízes, húszas éveimben. Egyet kivéve: nekem mindig fontos volt, hogy az igazságot és az olyan ...
2021-02-02 13:05:40

Majdnem másfélmillió dollárt fizettek egy Michael Jordanes kártyáért

A TMZ Sports beszámolója szerint egy Michael Jordanről készült játékoskártyáért 1,44 millió dollárt (428,5 millió forintért) fizettek egy aukción. Michael Jordan Rare Signed Basketball Card Sells For $1.4 Million, Shatters Record https://t.co/31PUvBp7zS ? TMZ Sports (@TMZ_Sports) February 5, 2021 A TMZ Sports beszámolója szerint a kártya, amelyből 1997-ben összesen 23 készült, azért ért meg csúcsösszeget a személyazonosságát titokban tartó vevőnek, mert azon Jordan eredeti aláírása is szerepel. A kártyán az NBA egykori sztárja abban a mezben látható, amelyet az 1992-es All Star-mérkőzésen ...
2021-02-06 14:05:39

A Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálja a Budapesten álnéven élő bangladesi bűnöző ügyét

?A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nemzetközi együttműködés keretében vizsgálja az ügy körülményeit? ? válaszolta az ORFK sajtóosztálya azt firtató kérdésünkre, hogy nyomoznak-e Haris Ahmed ügyében. Mint a héten megírtuk az Al Jazeera alapján Haris Ahmed Magyarországra szökött Bangladesből, miután ott életfogytiglanra ítélték egy politikai gyilkosságért. Ahmed öt éve érkezett hamis papírokkal Budapestre, azóta Mohammad Hasan álnéven él a fővárosban. Kapcsolódó Bangladesből Magyarországra menekült egy körözött gyilkos, innen intézi álnéven a korrupt ügyeit Haris Ahme...
2021-02-07 09:05:40

Ötszettes teniszdrámát nyert meg Fucsovics Márton

A magyar játékos 2-0-ra vezetett a svájci Stan Wawrinka ellen, majd innen 2-2 lett. A tie-break-ben 6-1-re vezetett a svájci, de Fucsovics innen is fordítani tudott.
2021-02-10 07:06:01

Történelmi győzelmet aratott a Szeged kézicsapata

A MOL-Pick Szeged 28-26-ra győzött vasárnap az északmacedón Vardar otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában. A magyar csapat korbában még sohasem nyert Szkopjében. A Szeged a meccs elején 5-2-re ellépett, ám a Vardar csakhamar egyenlített, majd a meccs harmadánál ? első alkalommal ? a vezetést is átvette, írta tudósításában az MTI. Juan Carlos Pastor vezetőedző időt kért, mert a hazaiak immár pontosabbak voltak, ám a játék képe nem változott, a Vardar egy hármas gólsorozatnak köszönhetően a szünetben 15-13-ra vezetett. A második félidőben a hazaiak már a né...
2021-02-14 21:05:40

Elgázolták J. Krisztofert, majd elfogták a rendőrök

A pestszentlőrinci rendőrök egy közlekedési baleset helyszínére kaptak riasztást, innen lett izgalmas a történet.
2021-02-15 08:06:03

Innen már most letöltheti az Android 12 háttérképeit

Nagy valószínűséggel ősszel érkezik a Google legújabb mobil operációs rendszere, az Android 12. Azonban akár már most letöltheti telefonjára az újdonság háttérképeit.
2021-02-15 12:06:09

Innen már most letöltheti az Android 12 háttérképeit

Nagy valószínűséggel ősszel érkezik a Google legújabb mobil operációs rendszere, az Android 12. Azonban akár már most letöltheti telefonjára az újdonság háttérképeit.
2021-02-15 12:06:10

Szegedtől 38 kilométerre, egy felüljárón találtak rá a rendőrök az önkormányzati képviselőre

Kihűlve, Szegedtől 38 kilométerre, egy felüljárón találtak rá a rendőrök Szabó Bálintra ? ezt a szegedi önkormányzati képviselő mondta kamerán kívül az RTL Klub Híradójának. Azt is elárulta, hogy innen a sürgősségi osztályra szállították, de még aznap este hazaengedték. Szabó hétfő reggel futni ment, de a sportolás után nem ért haza. Felesége aznap délelőtt jelentette férje eltűnését a rendőrségen. A szegedi képviselő hétfőre hirdetett sajtótájékoztatót, ahol a városvezetést érintő, állítólagos leleplezésekről beszélt volna. A képviselő még aznap este előkerült, de részleteket nem közölt a re...
2021-02-17 22:05:42

Megvan, hogy hívják majd Ada kislányát: Freya lesz

Pintér Adrienn, azaz Ada a közösségi oldalán számolt be arról, hogy már nagyon várják a kislányukat, akinek a műsorvezető készített egy álomfogót. Innen kiderült, hogy a baba a Freya nevet kapja majd, amint megszületett. Egyébként egy skandináv eredetű névről van szó. Már nagyon várunk, Freya az álomfogót én csináltam, nem tökéletes, de nekem mégis a legszebb   A bejegyzés megtekintése az Instagramon   Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés The post Megvan, hogy hívják majd Ada kislányát: Freya lesz first appeared on 24....
2021-02-19 16:05:40

Az angol nő meglepődött, mert volt egy ?kis extra? az elviteles indiai kajában

A 65 éves asszony elmondása szerint az unokája fedezte fel a mosogatódugót az ételben, amelyet a bristoli Garam Masala étteremből rendeltek ? írta meg a Ladbible. Korábban sokszor rendeltünk innen, és sosem volt okunk panaszra. Úgy látszik, ez egy kivételes eset ? nyilatkozta a nő. A család tagjai ledöbbentek, amikor rábukkantak a fekete dugóra az ételben. Felhívták az éttermet, ahol közölték velük, hogy ez lehetetlen, és nem kerülhetett semmiféle tárgy az ételbe. A nő és az unokája nagyon csalódottak voltak, ám később az étterem mégis visszatérítette nekik a rendelésük összegét. A nő beszámo...
2021-02-21 18:05:41

Rusvai Miklós szerint ekkorra lehetünk túl a járványon

A cseh és szlovák mutáns bizonyítottan a brit variáns továbbmutálódott változata, tehát a brit mutánshoz hasonló veszélyességű, tehát egyik sem okoz súlyosabb megbetegedést, mint az eredeti brit változat ? mondta Rusvai Miklós az ATV Híradónak. A víruskutató arról is beszélt, hogy Szlovákia most küzd azzal a problémával, amivel a magyar egészségügynek tavaly decemberben kellett szembenézni. Szlovákiában jelenleg a legmagasabb lakosságarányosan a halálozási arány az egész világon, és az elmúlt 14 napban innen azonosították átlagban a legtöbb új fertőzöttet. Rusvai szerint ha alapvető mutációs ...
2021-02-24 18:06:42

Szarka Gábor: Felháborító, hogy az SZFE-től fizetést kapó oktatók kampányoltak az egyetem ellen

A Hvg.hu Élesben című videoműsorában nyilatkozott Szarka Gábor, az új SZFE kancellárja, aki szerint felháborító, hogy az SZFE-től fizetést kapó oktatók kampányoltak az ellen, hogy fiatalok felvételizzenek az intézménybe. Szarka azt is mondta, kreatívan kezelték a pénzügyi szabályokat korábban az SZFE-n, most azonban a modellváltásnak hála sokkal több pénzből gazdálkodhatnak. A most felmondott húsz oktatóról azt mondta: Nem bántottuk őket, nem szerettük volna, hogy felmondjanak, mi pedig biztosítjuk a pótlásukat. A kancellár szerint kevés hallgató foglalkozik azzal, hogy ki a fenntartó, szerin...
2021-02-25 16:05:39

Ez nem női hiszti! Innen ismerhetjük fel a PMS tüneteit (x)

Havi rendszerességgel jelentkezik, ilyenkor mi, nők teljesen kifordulunk önmagunkból, de azt hisszük, hogy nem tehetünk ellene semmit. Ezek a menzeszt megelőző ?nehéz? napok, amelyekre azonban létezik segítség!
2021-03-01 10:05:47

A műtéten is átesett már: lassan három hete fekszik kórházban a királynő férje

London ? Megműtötték Fülöp edinburgh-i herceget (99). A 100. évében járó Fülöp herceg több mint két hete, február 17-e óta van kórházban. Először a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházba szállították, ám innen hétfőn átvitték a Szent Bertalan nevét viselő kórházba azzal a céllal, hogy egy rejtélyes fertőzés mellett a herceg már régebb óta fennálló szívproblémáját is megvizsgálják. Itt meg is operálták.
2021-03-04 18:05:45

Fontos bejelentésre készül Orbán Viktor: innen üzent korán reggel

Teljes zárlatról döntött az Orbán-kormány, amelyn intézkedés részleteit a péntek reggeli rádiós interjújában ismerteti a miniszterelnök.
2021-03-05 08:06:57

Fontos bejelentésre készül Orbán Viktor: innen üzent korán reggel

Teljes zárlatról döntött az Orbán-kormány, amelyn intézkedés részleteit a péntek reggeli rádiós interjújában ismerteti a miniszterelnök.
2021-03-05 08:06:58

Babos Tímea új páros partnerével is győzelemmel kezdett

Babos Tímea bejutott a negyeddöntőbe a dubaji keménypályás tornán az orosz Veronika Kugyermetovával az oldalán. A magyar játékos azért nem a világ- és négyszeres Grand Slam-győztes partnerével, Kristina Mladenoviccsal szerepel, mert a francia teniszező az Emírségekben szerepel épp. Korábban sérült is volt, a páros ezért nem is indult az Australian Openen. Dubajban Kugyermetovával is belehúzott azért Babos, szerdán a Pliskova ikrek ellen 4:2-nél is elvették a csehek adogatását, akik csak 2:5-nél jutottak először bréklabdához. Ezzel nem tudtak élni, majd a második szettben a magyar-orosz duó 5:...
2021-03-10 15:07:17

Tóth Andi a Celeb vagyok, ments ki innen műsoráról: Azért vállaltam el, mert jó pénz volt

A 22 éves énekesnő Gájer Bálinttal beszélgetett annak YouTube műsorában, ahol szóba került, hogy Tóth Andi saját maga finanszírozza a videóklipjeit. Mivel azonban nem túl népszerűek a dalai és fellépései sincsenek, ? a járványhelyzettől függetlenül ? ezért olyan tévés szerepléseket is bevállal időnként, amiket egyébként nem tenne. 2017-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában vett részt a pénz miatt. Kapcsolódó Tóth Andi: Nekem a covid előtt sem volt fellépésem Áron alul vállalta a koncerteket. Nem szeretem az ilyen dolgokat. Azt is körülbelül azért vállaltam el, mer...
2021-03-10 21:08:10

Nemzeti dal, kokárda, hazafias gondolatok ? így emlékeznek a magyar celebek

  Puskás Peti egy olyan videót osztott meg, amin zenésztársa, Ekanem Bálint, a Biebers oszlopos tagja énekli el a Nemzeti dal-t.   A bejegyzés megtekintése az Instagramon   Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés Gryllus Dorka csak sztori formájában osztotta meg párja, Simon Kornél színész posztját, aki arra kívánta felhívni a figyelmet tömör képaláírásával, hogy a kokárda mindenkié.   A bejegyzés megtekintése az Instagramon   Simon Kornél (@kornelsimonofficial) által megosztott bejegyzés Kiszel Tünde ne...
2021-03-15 13:07:29

Orwell Viktor felirat került a Gellért-hegy oldalára: innen vetíthették a miniszterelnöknek szóló üzenetet

Egy hatalmas, ?Orwell Viktor? feliratot lehetett látni március 15-én, hétfőn a Duna-part Gellért-hegyi szakaszánál. A felirat eleje George Orwell, angol íróra utal, aki leghíresebb művében, az 1984 címűben elemi erővel jelenítette meg a civilizációt elpusztító, az állampolgárokat emberi mivoltukban lealacsonyító totalitárius diktatúrák természetét. A másik fele Orbán Viktor keresztneve.
2021-03-16 09:06:33

Tóth Gabi már azzal boldoggá tette a rajongóit, hogy növeszti a haját

Az énekesnő a hétvégén posztolt egy szelfit minden különösebb ok nélkül, a kommentelők pedig azonnal lecsaptak a frizurájára. Ezúttal jó értelemben. Tóth Gabi haja ugyanis meglepő módon elkezdett nőni a fodrászatot hanyagoló karantén időszak alatt és úgy döntött, hogy most már így is hagyja. Nem igen kell fodrászt hívnom az elmúlt hónapokban  úgy sem megyünk sehova  most meg már nem vágatom le, ha eddig hagytam megnőni ? írta Tóth Gabi, akit most már évek óta egészen rövid hajjal szokhatott meg a közönsége. Ennek ellenére az összes követője egy emberként örült annak, hogy ezen most változtat....
2021-03-21 09:06:08

Duplázódás jöhet még innen a tőzsdén, pont a koronavírus miatt

A Bernstein eléggé optimista.
2021-04-03 22:06:10

Öt évet kértek a mentősre és rendőrre ököllel támadó férfire

Hivatalos személy elleni erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség egy 22 éves férfival szemben. A vádirat szerint 2018 októberében egy szabolcsi büfénél történt verekedés miatt került sor egy rendőri intézkedésre. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a kocsiban ülő, ittas férfit és nyilatkoztatták a történtekkel kapcsolatban, majd a vérző sérülését észlelve értesítették a mentőszolgálatot. A férfi nem reagált a mentős kérdéseire, majd az ülésen balra dőlt, ezért a mentős közelebb hajolt hozzá, hogy ellenőrizze az életfunkcióit. Erre a férfi...
2021-04-06 11:07:50

Átadták a Ford regionális logisztikai központját Biatorbágyon

A Ford regionális logisztikai központjának átadásán, Biatorbágyon a külgazdasági és külügyminiszter beszélt arról is , hogy a koronavírus-járványban a nemzeti érdek alapján hozott védekezési intézkedések mind egészségügyi, mind gazdasági szempontból sikeresek voltak. Kiemelte, hogy Magyarországon ma megközelítőleg annyian dolgoznak, mint a járvány előtt, tavaly újabb beruházási rekord született és százmilliárd euró fölé emelkedett az export. Kijelentette, hogy az autóipar a magyar gazdaság gerincét jelenti, a magyar ipar kibocsátásának 30 százaléka innen származik. Magyarországot kezdetben gy...
2021-04-12 16:06:19

Innen még nincs szabadulás: meghosszabbították a Covid-osztályon késelő férfi letartóztatását

Három hónappal meghosszabbították a Covid-osztályon késelő férfi letartóztatását - közölte a Fővárosi Törvényszék szerdán.
2021-04-14 18:06:24

Ha már mindene megvan, akár házat is rendelhet az Aliexpressről

Előregyártott családi házat is ígér a kínai weboldal, de azért senkinek sem ajánlott innen intézni álmai otthonát.
2021-04-20 17:06:55

Ha már mindene megvan, akár házat is rendelhet az Aliexpressről

Előregyártott családi házat is ígér a kínai weboldal, de azért senkinek sem ajánlott innen intézni álmai otthonát.
2021-04-20 17:07:23

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai

Az Andrássy út 57-ben 220 négyzetméternyi ingatlanoz jutott hozzá egy vagyonkezelő cég, amelynek tulajdonosa a Mészáros-közeli Konzum PE magántőkealap. Nem messze innen egy palota is az övék, a szomszédban pedig Mészáros tőzsdei cége működik.
2021-04-21 14:06:40

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai

Az Andrássy út 57-ben 220 négyzetméternyi ingatlanoz jutott hozzá egy vagyonkezelő cég, amelynek tulajdonosa a Mészáros-közeli Konzum PE magántőkealap. Nem messze innen egy palota is az övék, a szomszédban pedig Mészáros tőzsdei cége működik.
2021-04-21 14:06:53

Megnéztük, mire megy el az a hatezer milliárd, amit a kormány az EU-tól kért a járvány utáni helyreállításra

Nagyjából hatezer milliárd forintot kér a magyar kormány az EU Helyreállítási Alapjából, a válságkezelésre szánt pénzek nagy részét az építőiparban költenék el, de az energetikával és digitális szolgáltatásokkal foglalkozó cégek is készülhetnek a pályázatokra, sőt, egy jelentős vasúti- és HÉV-kocsi-beszerzést is ebből a keretből finanszíroznának. De az orvosok fizetésemelésére is innen jutna pénz. Már ha jók a számok.
2021-04-21 16:06:47

Megnéztük, mire megy el az a hatezer milliárd, amit a kormány az EU-tól kért a járvány utáni helyreállításra

Nagyjából hatezer milliárd forintot kér a magyar kormány az EU Helyreállítási Alapjából, a válságkezelésre szánt pénzek nagy részét az építőiparban költenék el, de az energetikával és digitális szolgáltatásokkal foglalkozó cégek is készülhetnek a pályázatokra, sőt, egy jelentős vasúti- és HÉV-kocsi-beszerzést is ebből a keretből finanszíroznának. De az orvosok fizetésemelésére is innen jutna pénz. Már ha jók a számok.
2021-04-21 16:06:58

Az első hullám tanulságai jól mutatják, miért nem kockáztatta meg a kormány az újabb lezárást

Minden korábbinál részletesebb felmérés készült arról, hogy miként ütötte meg a munkaerőpiacot és a cégeket az, amikor tavaly ilyenkor leállt a magyar gazdaság. A cégek bevétele nagyobbat zuhant egy tavasz alatt, mint 2008?2009-ben 12 hónap alatt, az értelmiséget kivéve alig terjedt el a home office, és kis cégek tömege vált zombivá. Innen nézve máris világos, hogy amikor naponta 200 körül áldozatot követel a járvány, miért sokkal nagyobb a lazaság, mint amikor tízen sem haltak meg egy nap.
2021-04-26 18:06:39

A Hivekovics-utazás: zalai madárvédőből pingvinszakértő és áfonyatermesztő

A Zala megyei Nagyrécsén nőtt fel természetrajongó fiatalként, és innen indult világkörüli útjára Hivekovics Ákos, hogy aztán több, mint 20 év és rengeteg kaland után térjen haza szülőföldjére. 2014-től olyan gyümölcsöket termeszt, amik évek óta nem csak a nagy áruházak polcairól, de Magyarországról is hiányoztak. Az igény pedig akkora a prémium minőségű áfonya, szeder és ribizli iránt, hogy folyamatosan bővülnek és fejlesztenek. Helyszíni riport a zalai bogyósgyümölcs ültetvényről.
2021-04-27 12:07:05

A Hivekovics-utazás: zalai madárvédőből pingvinszakértő és áfonyatermesztő

A Zala megyei Nagyrécsén nőtt fel természetrajongó fiatalként, és innen indult világkörüli útjára Hivekovics Ákos, hogy aztán több, mint 20 év és rengeteg kaland után térjen haza szülőföldjére. 2014-től olyan gyümölcsöket termeszt, amik évek óta nem csak a nagy áruházak polcairól, de Magyarországról is hiányoztak. Az igény pedig akkora a prémium minőségű áfonya, szeder és ribizli iránt, hogy folyamatosan bővülnek és fejlesztenek. Helyszíni riport a zalai bogyósgyümölcs ültetvényről.
2021-04-27 12:07:15

A Hivekovics-utazás: zalai madárvédőből pingvinszakértő és áfonyatermesztő

A Zala megyei Nagyrécsén nőtt fel természetrajongó fiatalként, és innen indult világkörüli útjára Hivekovics Ákos, hogy aztán több, mint 20 év és rengeteg kaland után térjen haza szülőföldjére. 2014-től olyan gyümölcsöket termeszt, amik évek óta nem csak a nagy áruházak polcairól, de Magyarországról is hiányoztak. Az igény pedig akkora a prémium minőségű áfonya, szeder és ribizli iránt, hogy folyamatosan bővülnek és fejlesztenek. Helyszíni riport a zalai bogyósgyümölcs ültetvényről.
2021-04-27 12:07:16

A Hivekovics-utazás: zalai madárvédőből pingvinszakértő és áfonyatermesztő

A Zala megyei Nagyrécsén nőtt fel természetrajongó fiatalként, és innen indult világkörüli útjára Hivekovics Ákos, hogy aztán több, mint 20 év és rengeteg kaland után térjen haza szülőföldjére. 2014-től olyan gyümölcsöket termeszt, amik évek óta nem csak a nagy áruházak polcairól, de Magyarországról is hiányoztak. Az igény pedig akkora a prémium minőségű áfonya, szeder és ribizli iránt, hogy folyamatosan bővülnek és fejlesztenek. Helyszíni riport a zalai bogyósgyümölcs ültetvényről.
2021-04-27 12:07:26

Karikó Katalin: Most hirtelen mindenki járványszakértő lett, de én nem vagyok az

Az mRNS-alapú oltások kifejlesztésében kulcsszerepet játszó, egyébként Amerikában élő biokémikus május 27-ig Magyarországon van, de innen is teljes időben dolgozik.
2021-05-03 20:08:49

Karikó Katalin: Most hirtelen mindenki járványszakértő lett, de én nem vagyok az

Az mRNS-alapú oltások kifejlesztésében kulcsszerepet játszó, egyébként Amerikában élő biokémikus május 27-ig Magyarországon van, de innen is teljes időben dolgozik.
2021-05-03 20:08:51

Meghalt a színész, aki ordítozó rendőrkapitányt játszott a 48 órában

80 éves korában meghalt Frank McRae, aki profi amerikaifutballistából lett filmszínész. McRae a Tennessee Egyetemen végzett, innen került az NFL-be, ahol a Chicago Bears és a Los Angeles Rams csapataiban is játszott. Még 30 éves kora előtt abbahagyta a profi sportot, és filmszínészként folytatta pályáját. Kedvelt karakterszínészként olyan filmekben szerepelt, mint a Dillinger, a Rocky II vagy A magányos ügynök című James Bond-film, és A bosszú börtönében című Stallone-filmben is látható volt, ez látható a borítófotón is. Legismertebb alakítása azonban talán az ordítozó Haden kapitány a 48 óra...
2021-05-06 16:06:14

Messzire menekült az álrendőr, aki a társával kifosztott három nőt az M5-ösön két éve: innen hozták haza a zsaruk a fegyveres rablót ? videó

A Bács-Kiskun megyei nyomozók őrizetbe vettek egy román férfit, aki 2 évvel ezelőtt a társával ? magukat rendőrnek álcázva ? állítottak meg egy autót, majd kirabolták a benne lévő három utast.
2021-05-10 08:05:53

Gumiabroncstól az okostelefonokig - hullámsírban végzik az áruval teli konténerek

A rekorder a One Apus nevű hajó volt, innen 1816 konténer veszett az óceánba.
2021-05-10 08:06:35

Hamarosan oltják a 16-18 éveseket, innen tölthető le a szülői hozzájáruló nyilatkozat

A nyilatkozat nélkül nem adható be az oltás. A fiatalok a Pfizer oltóanyagát kapják.
2021-05-10 11:06:56


Kateg?ri?k:


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napja



Legkeresettebbek

•   WWW   •   multiapro   •   apro hirdetesek   •   e mail lista   •   apropiac   •   elad?start=301   •   apróhirdetés   •   elad?start=601   •   motor   •   apró hirdetés   •   test   •   Bandog   •   1000poweredbyaltocms boldog   •   f 1 1 1 1   •   hirdetesek   •   static   •   villanyszerelő tanfolyam   •   apro keres   •   blog   •   biden attempt to   •   banners   •   bitrix   •   személyszállítás   •   ca   •   wp login.php   •   3 szob   •   hír   •   Fényező kamra   •   állás munka   •   news   •   toll összeszerelés   •   arany   •   shop   •   férfi karóra   •   magánhitel   •   elad   •   magánhitel azonnal   •   ............   •   Németország   •   Ausztriai munka   •   ingatlan   •   deal   •   eladó   •   pres   •   cont   •   Program   •   e mail   •   1 7 1 7 1 7 d 17l171 7 serd lyben   •   pos   •   használt  

TOP keres?sek

•   állás munka   •   ingatlan   •   honlap szerkesztés   •   honlap szerkesztő   •   ingyen zene   •   ingyen játékok   •   weboldal készítés   •   apróhirdetés   •   facebook   •   ingyen hirdetés   •   ingyen apróhirdetés   •   vacsoracsata   •   térkép   •   youtube   •   olcsó weboldal   •   magyarország   •   honlap olcsón   •   budapest   •   ingyen   •   szótár  

Most keresik

•   innen kapinspiraciot tothgabi fonoasszony anok kuzdelmeitotvozi a nepieshagyomanyokkal   •   kamala harris tokeynote star studdedcnn special honoringclass of 2021   •   vegre nem kelltakargatnommegmu tattagombolyodoterhe spocakjat a tv2sztarja csak ugyragyog a kismamavideo   •   szentkiralyialexandr akaracsonyek agazdagok partjaraalltak video   •   eljott a vilagvegeoltas utan rosszullett az egykorimagyar olimpiaibajnok   •   rakay philipfacebookbejegy zeseit kozelotmillio forintboltoltak meg egyetlenhonap alatt   •   az atv ismegemlekezik sasjozsefrol   •   canadian policeannounce arrest of4th indian suspectin killing of sikhactivist   •   uj kozepiskolatindit a budapestschool 2   •   minden eddiginelszigorubbko rlatozasokhoz nyula varos hogymegfekezze ajarvanyt   •   mindegyik eremboljutott egy magyarkardozonak abudapesti vivovilagkupan   •   oromhir akoronavirus ellenioltasokrol ennyivelcsokkentette k ahalalozas kockazatat   •   marciustolvaltozasra szamithataki jogositvanytakar motorra   •   majdnem 30 ev utanosszeallt a waynevilaga kettose   •   hidraulikus elemekforgalmazasa 145   •   tobbautokatalizatora tisellopta akistarcsaitolvajtri olebuktakvideo   •   peru ujabb tengeritermeszetvede lmiteruletet letesit   •   facebook to restorenews pages inaustralia   •   kihuztak azotoslottonyeroszam ait1milliard 280millioforint volt atet   •   vege azingyenparkolasnak abalatonnal ennyitkell fizetni majd adeli parton   •   a bankok utan azuzemanyagkereskedo kis ultimatumotkaptak a kormanytol   •   kerteszkedesre felezeket a novenyeketerdemes a hortenziamelle ultetni 3   •   24 oras valos idejuportalt nyitottaknew york es dublinkozott video   •   tovabbra is erkezneka propagandauzenetek avakcinainfos e mailcimekre most epp anato terveirol   •   vitezy lehuzatnaegyjeloltet karacsonyekbudapesti listajarolaz mszp spolitikusbizniszeib en azolaftalaltszabalyt alansagokat2   •   tiz ev alatt eltunta magyar bankfiokoktobb mint fele 2   •   nassolo capaemberkattant harley quinnteljesen elborultlesz az uj ongyilkososztag   •   ritka tehetsegeselkepeszto en korrektember ujhelyi istvangyurcsanyrol magyarpeterrol esszijjartorol isbeszelt a blikk talkban tudja melyikukregondolt   •   kieso csapat edzojetakarja a bayernmunchen   •   utolso szivo v12motoros modelljetdobhatja piacra aferrari 3   •   felvetelizem az szfere de csak hogytudjam mire fogoknemet mondani   •   miert eszunk   •   tobb mint 5   •   oroszorszagbanbetilt   •   petry zsolt szerinta   •   kigyulladt a fu akinai nagydijsprintidomero jenvideo 2   •   e waste   •   hiaba telik az   •   dana carveywaynesworld starsson dexdies aged 32   •   de mihez kezdjen   •   toth gabi parja   •   szivfereganaplazmozi   •   fulke lehet hogynagy   •   ezek2023legjobbandro idosalkalmazasaiesja tekai   •   tobbezerrejtelyescso ntvazatrejtettatomeg sir   •   tobbezerrejtelyescso ntvazatrejtett atomegsir   •   tobb ezerrejtelyescsontva zatrejtett atomegsir   •   curry is a specialspecial player hecould be anothermccaw   •   meszarosanettgyozele mmeltertvissza atatamira   •   japans ruling partyinvites women tolook not talk at keymeetings 2  

srv.161.